søndag 6. juli 2008

NYe 10der

Så no har e alltså 2 vekers ferie, som følest utrolig godt!

Igår(søndag) va e på afs-møte og fikk treffe nokken nye folk som skal reise ut, og snart kjem det også nye fra andre land. Følest ut som i går e va der først! :) Min gode venninne Jane(fra Danmark) reiste igår tilbake etter 1 år her nede, nokka som e veldig trist fordi vi hadde veldig god kontakt, og no kjem det nok t å bli litt tomt her, spesiellt på skulin!
Heldigvis har e min beste venninne her nede fremdeles, Lisa som kjem fra sveits. Vi e dem 2 einaste utvekslingselevan igjen på skulin, etter at dem 4 andre har reist...

På detta møtet(4 møtet som e har vert på), kom for 1gang min vertsfamilie med meg på møtet! (dvs, den forje familien brukte ikke å komme..) så det va extra hyggelig å gå dit!
Så, på møtet, snakka e med min kontakt person, og ho sa at viss e villa så hadde alltså min 2dre familie sagt ja til å ha meg her for resten av året! :D Så kjekt!
de er alltså utrolig hyggelige!
Min søster her, sier allerede at ho synest synd på meg i og med at det virker som om min yngste bror har adoptert meg som sin lekekamerat.... Kan nok innrømme at det blir litt mye -einy-vil du spille kort?-einy, vil du brette papirfly, einy,vil du spille bilspil(JA!), men e ser på det som en fin erfaring, du veit, få vite kossn Runa og Audun har hatt det... :) LOL! jaja, men de er alltså utrolig hyggelige!
på Lørdag så tok min nye vertsfar med seg meg og min søster til wellington, og gjett!!!!??? på en rugbykamp!! ALL BLACKs- VERSUS- SØR-Afrika!!! kan du tro det?!!?!?! Det va berre utrolig gøy!! (selv om vi satt der i 3 bukser, stilongs, Ullgensere, regndrakt, parapøy ++...)En opplevelse for livet!! :))

Familien min her har 1 katt og 1 hund, som er hovedstups forelska i kvarandre! Nei, e kødde ikkje... Skal ta eit bilde, som bvis! :)

Rommet mitt her er, du veit, ''greit''...., dobbelseng, eget bad...(ikkje dusj da men..).. e tror nok e kan overleve..

ellers så kan du vel si at e kjem nok t å bli litt bedre t å lage mat ,forhåpentligvis... du kjønne, e har ikkje heilt bestemt m for om det e bra eller ikkje, men e må lage middag 1 dag i uka... haha... det kna nok bli innteressant! så viss du har nokken gode, lette, norske oppskrifte, så hadde e blitt VELDIG TAKKNEMLIG!

håpe alle dokker der oppe har det bra, klem!

1 kommentar:

Bjørg sa...

Kjære Einy!
Vi har ikke glemt deg selv om det ikke blir så masse kommentarer på bloggen! Håper det står bra til

Savna deg på TMF :)

Klem