fredag 2. mai 2008

Hei hei! no har det vert ei stund sia sist! mykje har skjedd sia sist. E har hatt en 2 ukers ferie kor e har besøkt 2 andre norske afsere på sørøya, og dereter en sørøyatur rundt om på-gjett ka?! SØRØYA! :) jada, humorn e her enda vettu... Har fått mange nye venna på turen og fått sett mykje nytt( bl.a ringenes herre fjell og nesten ørken..) og ikkje fullt så nytt lsndskap(isbre, som alle andre var helt opp i skyene av...argentinere bl.a...kem kan klandre dem?...:))
men den største opplevelsen var vel egentlig bungy hopping fra en bro over en elv som har vert med i ringenes herre, og atpåtil den første broen i vernden kor bungy hopping ble oppfunnet og utført! den andre store opplevelsen var garantert fallskjermhopping fra 12000 fot!( i tillfelle noen lurer, så er det ofte over skyer-....:)) altså-nokså høyt...!
så, e beklege mamma, at e ikkje fortalte det til deg før no, men det var utrolig gøy altså, men lover-skal aldri gjøre bungy igjen!!! FORFERDELIG!

skal prøve å legge til noen bilder fra bungyen og fallskjermhoppingen nedenfor.

ellers så har det skjedd noe litt trist her i den siste veka, min vertsmors mor-min vertsbestemor, døde for ca en uke siden. Det har gått greit, skal på begravelse neste uke. Min frykt for å bli sendt til en annen familie har endlelig sluppet taket :P huh... håper alle der hjemme har det bra og at dokker ikkje glemme meg for fort her nede. tnke på dokker kvar dag!!! KLEM!

2 kommentarer:

Bjørg sa...

Kjære Einy!

Håper det går fint med deg.
Salme 23 fra mæ til dæ

Marita sa...

hehe...
den va meget genial den beklage-tingen t mor di. Lo godt no e!
Kjekt å sjå at du har d så bra...
Glede me t du kommer tbake!!
Glede me t å høre om alt du har opplevd!!!

Stor kos fra me;P
Tenke på d titt å ofte!